Szállítási feltételek

Kedves Megrendelő!

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

Amint megkaptuk a visszaigazolást a rendelésről elkezdjük a termék előkészítését.

Ha a csomag elkészült, egy értesítő e-mailt küldünk, amelyben jelezzük, hogy a csomag kiszállítás alatt van, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

1. FIZETÉSI MÓDOK ÉS SZÁLLÍTÁSI ADATOK

Webáruházunkban utánvétes és online fizetésre van lehetőség, amelynek adatai a következők: 

"Utánvétel" fizetési mód: 300 Ft. 

A megrendelés megerősítése után emailben küldött összeget szíveskedjen átadni a csomagot szállító futárnak.

2. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz, GLS futárszolgálat díja: 1550 FT. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérje a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagot a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhozszállítása.

3. SÜRGŐSSÉGI SZÁLLÍTÁS

A termék 7 naptári napon belül megérkezik, amennyiben a sürgősségi (SOS) szállítást választja, amelynek díja +1500 forint. 

4. CSOMAGKÖVETÉS

Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, a GLS-től egy e-mailt fog kapni, amelyben lehetőség van címet módosítani.

A kézbesítés napján egy e-mail-t és/vagy egy SMS-t fog kapni a GLS-től, amelyben lehetőség van a csomagod követésére.

5. FELDOLGOZÁSI INFORMÁCIÓK

A rendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni, de mivel személyre szabott termékekről van szó, az elkészítési és szállítási idő 1-2 hetet is igénybe vehet.

A fentiekben megadott módon lehetőség van sürgősségi feláras (SOS) rendelésre, ebben az esetben 7 (naptári) napon belül elkészítjük és elküldjük a terméket.

A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat, ezért a péntek 12 óra után érkezett rendeléseket csak kedden szállítjuk házhoz.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk emailben az info@3dfamuves.hu email címen

6. ELÉRHETŐSÉGEINK

6.1. Email címek: Egyéb kérdései esetén kérjük keressen minket a következő szempontok szerint: 

Email-üzeneteire igyekszünk 48 órán belül válaszolni. 

6.2. Telefonszámunk: 06 20 537 5661