Szállítási feltételek

Kedves Vásárlónk!

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

Amint megkaptuk a visszaigazolást a rendelésedről elkezdjük a termék előkészítését.

Ha kész van a csomagod, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag kiszállítás alatt van, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Webáruházunkban utánvétes fizetésre van lehetőség.

A házhozszállítás díja Magyarország területén az utánvét díjával együtt 1290 Ft.

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása.

CSOMAGKÖVETÉS

Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, a GLS-től egy e-mailt fogsz kapni, amelyben lehetőséged van címet módosítani. A kézbesítés napján egy e-mail-t és/vagy egy SMS-t fogsz kapni a GLS-től, amelyben lehetőséged van a csomagod követésére.

 

A rendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni, de mivel személyre szabott termékekről van szó, az elkészítési és szállítási idő 1-2 hetet is igéynbe vehet. Lehetőség van sürgősségi feláras rendelésre, ebben az esetben 7 napon belül elkészítjük és elküldjük a terméket. A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat, ezért a péntek 12 óra után érkezett rendeléseket csak kedden szállítjuk házhoz.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk emailben a 3dfamuves@gmail.com email címen

 

BANKI ÁTUTALÁS

Amennyiben banki átutalással szeretnél fizetni,kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a +36302746784-es telefonszámon vagy a 3dfamuves@gmail.com e-mail címen, hogy segíteni tudjunk a rendelésben.