Húsvéti dekoráció

Megtekintés, mint Rács Lista
Rendezés
Termékszám db/oldal

Nagy nyuszis húsvéti tojás tartó

Húsvéti nyuszis tojástartó fából, amiben 8 db tojás helyezhető el. Méret: 25*29 cm. Az ár csak a tojástartót tartalmazza, a többi csak dekoráció, illusztráció. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szükséged van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
2 900,00 Ft

Nagyméretű Home tábla - cserélhető ikonokkal

Kellene valamilyen egyszerű, de nagyszerű dísz a bejárat mellé? Esetleg valami, ami feldobja az előszobát, fogadja az érkezőket? Home feliratú táblánkon az évszaknak és a szezonnak megfelelően tudjátok cserélni a táblához járó ikonokat! A termék mérete: 25*65 cm, a betűk magassága: 14,5 cm. A tábla mágneses hátlapú, az ikonok így egyszerűen felpattinthatóak. A termékhez 4 db cserélhető ikon tartozik mágnessel ellátva, festve. Elkészülési idő: 1,5-2 hét. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen.
19 500,00 Ft

Nyuszis húsvéti kosár

Nyuszis húsvéti tojásgyűjtő kosár gyerekeknek, vagy asztali dekorációnak. Méretek: 18*28 cm. A termék ára csak a fa kosár árát tartalmazza, a nyuszi és a fű csak dekoráció, illusztráció. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szükséged van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
2 390,00 Ft

Felakasztható húsvéti nyuszi

Kézzel festett húsvéti nyuszi, felakasztható barkára, falra, többféle színben. Méret: 6 cm. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szükséged van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
450,00 Ft