Húsvéti dekoráció

Megtekintés, mint Rács Lista
Rendezés
Termékszám db/oldal

Nagy nyuszis húsvéti tojás tartó

Húsvéti nyuszis tojástartó fából, amiben 8 db tojás helyezhető el. Méret: 25*29 cm. Az ár csak a tojástartó árát tartalmazza, a többi csak dekoráció, illusztráció. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szüksége van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
2 900,00 Ft

Nyuszis húsvéti kosár

Nyuszis húsvéti tojásgyűjtő kosár gyerekeknek, vagy asztali dekorációnak. Méretek: 18*28 cm. A termék ára csak a fa kosár árát tartalmazza, a nyuszi és a fű csak dekoráció, illusztráció. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szüksége van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
2 390,00 Ft

Felakasztható húsvéti nyuszi

Kézzel festett húsvéti nyuszi, felakasztható barkára, falra, többféle színben. Méret: 6 cm. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szüksége van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
450,00 Ft