Esküvői termékek

Megtekintés, mint Rács Lista
Rendezés
Termékszám db/oldal

Esküvői tábla vicces feliratokkal

Ötletes és egyedi fa tábla, vicces feliratokkal, amivel a gyerekek vagy koszorúslányok a menyasszony bevonulása előtt sétálnak végig. A tábla 30*30 cm-es és 6 mm vastag. A tábla feliratait kiválaszthatod, vagy egyedi szöveget is megadhatsz. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szükséged van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
2 500,00 Ft

Esküvői ültetési rend - tábla

Fa tábla, ami egyedi, ízléses megoldás az esküvői ültetési rend feltüntetésére. A tábla 3 méretben rendelhető, ennek kiválasztásához használd a legördülő menüt. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szükséged van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen. *A terméket tartó háttérállvány nem része a csomagnak.
10 900,00 Ft

Egyedi esküvői tortadísz

Az esküvődön minden különleges, egyedi és csak rólatok szól, legyen ilyen a tortadíszed is. Rendeld meg ezt a fából készített egyedi, személyre szabott tortadíszt. Vedd fel velünk a kapcsolatot a 3dfamuves@gmail.com email címen!
0,00 Ft

Egyedi köszönőajándék - doboz

Virágokkal díszített doboz, amelyre tetszőleges feliratot kérhetsz, ezáltal egyedi ajándékkal lepheted meg az ünnepeltet! A doboz mérete: 17*17 cm. A doboz minden oldala gravíroztatható. Az ár csak a dobozt tartalmazza, a virágok nem részei a terméknek. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb mint 1 héten belül szükséged van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
5 300,00 Ft

Esküvői asztali számjelző

Egyedi fa asztali számjelző, ami az esküvői dekor elegáns része lehet. A számjelző kb. 15 cm magas és 3 mm vastag. A termék csomagokban rendelhető. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb mint 1 héten belül szükséged van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
500,00 Ft

Esküvői irányjelző táblácskák

Segítünk a nagy nappal járó készülődésben! A vendégek érkezésétől egészen az esküvő végéig mindenki nagyon izgatott, és néha már azt sem tudjuk, hogy hol áll a fejünk. Esküvői termékeink segítenek nem csak a kívánt design elérésében, de a praktikus és hasznos dekoráció összehozásában is. Táblácskáinkkkal biztosak lehettek abban, hogy mindenki zökkenőmentesen megtalálja az úticélt, útbaigazításra nem lesz szükség! :) A termék mérete: 40*15 cm. Különböző feliratokkal kérhető. A feliratokat a szövegdobozba írva adhatod meg. Válaszd ki a tábla irányát, végül annyi db-os csomagot rakj a kosárba, ahány feliratot megadtál! A rendelésleadáshoz minimum egy tábla feliratának és irányának megadása kötelező, a többi opcionális. A termék árát csak a táblák képezik, leszúró nélkül. Elkészülési idő: 1-2 hét. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen.
3 190,00 Ft