Baba ajándékok

Megtekintés, mint Rács Lista
Rendezés
Termékszám db/oldal

A család mérföldkövei-tábla

Fali dekoráció, a család legfontosabb pillanataival és dátumaival. A szülők táblájának mérete: 30*15 cm, a gyerekek táblájának mérete: 20*10 cm. A feliratokat a szövegdobozba írva adhatod meg. Min. 2 tábla adatának megadása kötelező, több tábla rendelése opcionális. A termékár max. 1 nagy (szülő) tábla és 3 kis (gyermekek) tábla rendelése esetén érvényes. Ha több, mint 3 gyermek táblát szeretnél, vagy bármilyen egyedi igény esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen. Elkészülési idő: 1-2 hét.
11 900,00 Ft

Apa szeme fénye tábla

Egyedi tábláink és dekorációink sorában itt a legújabb: Apa szeme-fénye tábláink különleges pillanatok megőrzésére készültek: Mérete: 19,6*25 cm. Elkészülési idő: 1-2 hét. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen.
4 200,00 Ft

Baba névtábla - a név kezdőbetűjével

Az igazság az, hogy mi sem tudunk betelni ezekkel a baba ajándékokkal. Egyszerűek, színesben is nagyon jól mutatnak, és feldobják a még üresen álló falat. Ezúttal a kezdőbetűre helyeztük a hangsúlyt! A termék rendelhető 26 x 32 cm-es és 20 x 24 cm-es méretekben. Elkészülési idő: 1-2 hét. A kép egyedi felirattal is rendelhető - egyedi igény esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen.
7 690,00 Ft

Baba névtábla - felhőben

Mi mást is mondanátok? Igazi kincs! És egy igazi kincsnek igazi ajándék jár, amiben most mi is segítünk nektek. Ez a felhőben elhelyezett babanév egyszerű, de mégis feldob bármilyen szobát! A termék méretei: 50 x 32 vagy 35 x 22 cm. Elkészülési idő: 1-2 hét. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen. A felhő fehér színű, a név babarózsaszín, világoskék színekben rendelhető, a szín kiválasztásához használd a legördülő menüt.
6 290,00 Ft

Baba névtábla virágmintával

Virágmintás névtábla, amely nemcsak a gyerekszoba tökéletes dekorációja, de bármilyen korosztály szobájának központi dísze lehet. A névtábla különböző színekben és elrendezésekben rendelhető, a szín és a minta variációk kiválasztásához használd a legördülő menüt. A legördülő menü használatakor a kiválasztott szín és elrendezés képe jelenik meg számodra. A termék a következő méretekben rendelhető: 25*25 cm, 35*35 cm, 45*45 cm,55*55 cm, a méret kiválasztásához használd a legördülő menüt. Elkészülési idő: 1-2 hét. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen.
7 290,00 Ft

Baba névtábla-hatszög alakban

Baba névtábláink között változatos formákban és színekben érkeznek az újdonságok, ezúttal a pici nevét egy hatszög alakú táblára tettük, amely a gyerekszoba központi helyén tökéletes dekoráció lehet. A névtábla alapja babarózsaszín, világoskék és fehér színekben rendelhető, a szín kiválasztásához használd a legördülő menüt. A termék a következő méretekben elérhető: 25*25 cm, 35*35 cm, 45*45 cm,55*55 cm, a méret kiválasztásához használd a legördülő menüt. Elkészülési idő: 1-2 hét. Egyedi igény esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen.
6 900,00 Ft