Ajándékok Valetin-napra

Romantikus, egyedi Valentin-napi ajándékok

Megtekintés, mint Rács Lista
Rendezés
Termékszám db/oldal

Házikós kulcsakasztó egyedi kulcstartókkal

A termék legkésőbb február 14-én megérkezik, amennyiben február 12-e 12 óráig megrendelésre kerül. Az ezt követően leadott rendeléseket már csak február 14-e után tudjuk kiszállítani. Akasszátok fel, ha hazaértek, vegyétek le, amikor elindultok. Új lakásba, vagy régibe, falra, polcra ötletes és egyedi ajándék, amely nem utolsó sorban hasznos és szívből jövő is. Házikó alakú kulcsakasztónkhoz 2 db be- és kivehető kulcstartó is jár, amelynek egyedi neveit a szövegdobozokban tudjátok megadni. Az "Újra itthon :)" mintafelirat helyett bármilyen más egyedi feliratot is kérhettek, amelynek hosszúsága maximum 50 karakter lehet. A kulcsakasztó mérete: 15,5 x 15,5 cm. A kulcstartók mérete: 6 x 6 cm. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szüksége van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
4 900,00 Ft

"LOVE" feliratú dísz egyedi dátummal és nevekkel

A termék legkésőbb február 14-én megérkezik, amennyiben február 12-e 12 óráig megrendelésre kerül. Az ezt követően leadott rendeléseket már csak február 14-e után tudjuk kiszállítani. Egyszerű és letisztult fából készült dísz, nem csak Valentin napra, amely az év minden napján emlékeztethet titeket arra a bizonyos napra. Polcra, asztalra, vagy az éjjeli szekrényre is kiváló dekoráció, amely feldobja a szoba hangulatát. A dísz mérete: 21 x 9,5 cm. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szüksége van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
3 700,00 Ft

Egymásba érő szívek kezdőbetűkkel

A termék legkésőbb február 14-én megérkezik, amennyiben február 12-e 12 óráig megrendelésre kerül. Az ezt követően leadott rendeléseket már csak február 14-e után tudjuk kiszállítani. Egyszerű és letisztult ajándék vagy dísztárgy bármilyen alkalomra. Időtálló, a szerelmesek neveinek kezdőbetűit az egymást metsző szívekbe ékeltük. :) A dísz mérete: 25 x 13,5 cm Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szüksége van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
4 500,00 Ft

Szív alakú kulcstartó kezdőbetűvel

A termék legkésőbb február 14-én megérkezik, amennyiben február 12-e 12 óráig megrendelésre kerül. Az ezt követően leadott rendeléseket már csak február 14-e után tudjuk kiszállítani. A kulcstartó sohasem megy ki a divatból, főként, ha egyedi, fából készült és még a megajándékozott nevének kezdőbetűje is szerepel rajta. A kulcstartó mérete: 6 x 6 cm. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szüksége van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
1 900,00 Ft

Apró szív mintás kulcstartópár

A termék legkésőbb február 14-én megérkezik, amennyiben február 12-e 12 óráig megrendelésre kerül. Az ezt követően leadott rendeléseket már csak február 14-e után tudjuk kiszállítani. Ne feledd, összetartoztok. Ez az apró szívecskékkel díszített kulcstartópár egyedi és mosolyt csal a párod arcára, nem csak Valentin napon! A kulcstartók mérete: egyenként 6 x 6 cm. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szüksége van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
3 500,00 Ft

Fa mintás képkeret egyedi felirattal és nevekkel, választható dátummal

A termék legkésőbb február 14-én megérkezik, amennyiben február 12-e 12 óráig megrendelésre kerül. Az ezt követően leadott rendeléseket már csak február 14-e után tudjuk kiszállítani. A képkeret és a benne lévő emlék fotója minden alkalomra jó választás, így Valentin napra is. Kérd egyedi felirattal (maximum 30 karakter), valamint a számotokra fontos dátummal. A képkeretbe 10x15 cm-es szabványfotó fér. A képkeret külső méretei: 16x21 cm. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szüksége van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
4 300,00 Ft