Üzleti ajánlatok

Megtekintés, mint Rács Lista
Rendezés
Termékszám db/oldal

Egyedi feliratos boros doboz - égetett

Boros doboz égetett motívummal, tetszőlegesen megadható felirattal, amely bármely fontosabb alkalomra nagyszerű ajándék lehet. A termék egyedi motívummal is rendelhető, ami plusz 1500 ft. A mérete standard boros doboz méret: 32*10*10 cm. Ha egyedi motívumot szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot a 3dfamuves@gmail.com email-címen. Elkészülési idő: 1-2 hét. Amennyiben kevesebb, mint 1 héten belül szükséged van a termékre, sürgősségi felárral tudom elkészíteni, ami plusz 1500 Ft. A sürgősségi rendelést a házhozszállítási módoknál -rendelésleadás közben- választhatod ki.
5 900,00 Ft

Étlaptartó

Vendéglátóhelyek figyelem! Egyedi tervezésű fa étlaptartó, az étterem nevével, logójával és tetszőleges motívumokkal. Akár a teljes étlap a fába égethető. A képen látható termék egy "mintadarab", az egyéni elképzelések egyeztetéséhez vedd fel velem a kapcsolatot a 3dfamuves@gmail.com email-címen vagy telefonon.
Hívjon az árért

Névjegykártya

Egyedi tervezésű fa névjegykártya, tetszőleges kialakítással, felirattal, motívummal, szinte papírvékony kivitelben. A képen látható termék egy "mintadarab", az egyéni elképzelések egyeztetéséhez vedd fel velem a kapcsolatot a 3dfamuves@gmail.com email címen vagy telefonon.
Hívjon az árért

Egyedi megrendelés

Az egyedi ajándék mindig a legjobb. Amennyiben egyedi fa ajándékot szeretnél, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, írd meg, hogy mit szeretnél, illetve az email címedet és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, vagy keress meg az egyedirendeles@3dfamuves.hu email-címen. Az egyedi megrendelések elkészítési ideje kb. 2-3 hét.
0,00 Ft